Monique van Driel

  • Kinderergotherapeut in Boekel (e.o) en Den Bosch

  • Yogadocent bij de Infabriek in Boekel en KBO in Gemert

  • Holistisch therapeut bij Natuurlijk LeefstijlRelatie het HandelVitaal:

In 2021 ben ik uit Rotterdam naar het Brabantse platteland verhuisd en ik heb daar nog geen moment spijt van gehad. Mijn verlangen was om dichterbij de Natuur en mijn eigen innerlijke natuur te leven.
Door mijn leefstijlopleiding besefte ik hoe belangrijk een gezonde aarde is voor onze eigen gezondheid en hoe een omgeving in balans nodig is voor ons om te kunnen voortbestaan.

Relatie met HandelVitaal

Het holistische karakter -gezondheid is meer dan alleen de afwezigheid van ziekte- van HandelVitaal trok mij vanuit Boekel naar HandelVitaal. Het mooie vind ik dat wat we doen van binnenuit opborrelt bij mensen. Echt lokaal, puur en sociaal. Omdat dit helemaal overeenkomt met wat ik uit draag met ‘Natuurlijk Leefstijl’ hoop ik dat ik iets bij kan dragen in het streven om de gezondste streek van Brabant te worden.Neemt deel namens (organisatie):

Neemt deel namens (organisatie):

Eigenlijk neem ik deel namens mezelf, maar met mijn bedrijf ‘Natuurlijk Leefstijl’ (www.natuurlijkleefstijl.nl)  draag ik hetzelfde gedachtegoed uit.

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org
HandelVitaal is een lokaal burgerinitiatief zonder rechtspersoonlijkheid. Voor handelingen die een rechtspersoon vereisen, is er een samenwerking met Innovatiehuis De Peel
Handel is een dorpje in de noordwesthoek van de Peel.