Wie we zijn en hoe we samenwerken

Wie we zijn

De groep bestaat uit enthousiaste burgers die in of rondom Handel wonen of werken en enthousiaste, geïnteresseerden uit het veld van onderwijs, onderzoek of innovatie.

HandelVitaal is een burgerinitiatief zonder eigen juridische rechtspersoon. We vormen dus geen officiële vereniging, stichting of coöperatie.

Als we activiteiten doen waarvoor een juridische status nodig is, dan doen we die onder de vlag van Innovatiehuis De Peel al dan niet gekoppeld aan Peel Positief.

Wat ons bindt: iedereen vindt het waardevol om samen en samenwerkend onderweg te zijn om de woonomgeving te helpen de gezondste streek voor mens, dier en natuur te worden.

Hoe we samenwerken

We werken samen op basis van gelijkheid en vertrouwen, waarbij we gebruik maken van elkaars deskundigheid. Er is geen bestuur of organisatiestructuur. Bijeenkomsten worden gepland op basis van gewenste voortgang van activiteiten. Besluiten worden in consensus genomen.
Formele verslagen worden niet gemaakt en (dus) ook niet gepubliceerd.

Plannen, informatie en uitkomsten worden via de website gedeeld.

Wil je meedoen?

Als jij ook wil bijdragen aan het realiseren van de gezondste streek voor mens, dier en natuur, dan ben je van harte welkom! Stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze website en we nemen contact op.

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org
HandelVitaal is een lokaal burgerinitiatief zonder rechtspersoonlijkheid. Voor handelingen die een rechtspersoon vereisen, is er een samenwerking met Innovatiehuis De Peel
Handel is een dorpje in de noordwesthoek van de Peel.